Typing Cat

Disclaimer

Bonjour everybody. I'm Pusheen and i love food very much, blogging too <3

Entries About Tuto

Follow



thank you for all of your supports after all this year

Credits

Basecode : Aina Syaza
Template : Lintang A Pramesti
Owner : Nick
Others : C A T
Header Untuk Korang
Hye semua :) Hari ni rasa nak bagi sedikit Freebies lah dekat korang,tapi,saya ni bukannya pandai sangat nak hias Header, :/ So saya buat sahajalah simple-simple.Kepada new blogger tu mungkin boleh membantu :) Harap korang suka dengan header ni ! *walaupun semuanya sama =,= err...
Kalau nak ambil gambar,korang click image dan dia keluar ke page lain,pastu left click pada image kemudian click Save Image tau? And kalau dah ambil header tu,janganlah lupa komen cakap tanda thanks ke apa ke :P *perasan,haha.And kalau korang ada copy ni,minta tolong sangat ye Credit untuk saya!
Blue

Green

Yellow

Red

Orange

Pink

Purple

Blogger Lil Pichu berkata...

amik satu , ty for sharing ;)

 
Blogger Nik Hasanah berkata...

@Lil Pichu Welcome :)

 

Catat Ulasan




tekan ayat bawah ni untuk old/new post

OLDER POST | NEWER POST