Typing Cat

Disclaimer

Bonjour everybody. I'm Pusheen and i love food very much, blogging too <3

Entries About Tuto

Follow



thank you for all of your supports after all this year

Credits

Basecode : Aina Syaza
Template : Lintang A Pramesti
Owner : Nick
Others : C A T
Tutorial Note Below Post
Hye semua,ada tutorial baru lah! Hehe,seronoknya.Gembira rasa hati,bila ada tutorial lagi.Ceh,apa ni? Tak payah layanlah kegilaan saya ni.Tau tak apa itu "Note Below Post" ? Korang akan nampak 1 ayat selepas post koranglah kira.Tulis lah macam-macam, Thanks for reading,Visit again ! contoh ayat macam tu lah.Apa lagi? Jom mulakan !
1) Design - Edit Html - Tick expand widget

2) Cari code <data:post.body/>

3) Copy code ni then paste di bawah code yang korang cari tu
<hr/><center>Letakkan Ayat Korang</center><hr/>
Puzzled? ;-
Warna merah tu korang gantikn dengan ayat korang.
4) Save dan siappun note korang ! :)

*Ayat feberet saya
Saya suka cabut gigi,hari-hari datanglah lagi !
 Tiap hari makan mee,Thanks for reading me !
Blogger Fazreen_12 berkata...

ayat freebies ituhh sungguh comelllll!!

 
Blogger Nik Hasanah berkata...

@Fazreen_12 Ahaha :D Thanks

 

Catat Ulasan




tekan ayat bawah ni untuk old/new post

OLDER POST | NEWER POST