Typing Cat

Disclaimer

Bonjour everybody. I'm Pusheen and i love food very much, blogging too <3

Entries About Tuto

Follow



thank you for all of your supports after all this year

Credits

Basecode : Aina Syaza
Template : Lintang A Pramesti
Owner : Nick
Others : C A T
Tutorial Center Sidebar Title
Hey korang :) Hari ini saya ada tuto barulah.Saya ingat nak share dengan korang sedikit ;) Hahaha.Harap-harap korang enjoy dengan tuto ni ! <3

1.Dashboard-Design-Edit HTML-Tick expand widget


2.Cari kod di bawah ni
h2 {
3.Dah jumpa? Lepas tu korang copy code di bawah ni pula then paste di bawah kod "h2 {" tadi
text-align: center; 
4.Siap ! :-) Pendek jekan entry ni? Semoga berjaya :-D
Blogger Adila Norawi berkata...

akak kenapa banyak kali saya buat tak jadi? dia akan keluar text merah kat bawah tu.

 

Catat Ulasan




tekan ayat bawah ni untuk old/new post

OLDER POST | NEWER POST