Typing Cat

Disclaimer

Bonjour everybody. I'm Pusheen and i love food very much, blogging too <3

Entries About Tuto

Follow



thank you for all of your supports after all this year

Credits

Basecode : Aina Syaza
Template : Lintang A Pramesti
Owner : Nick
Others : C A T
Review Blog ;-Part Three
Hye semua :) kali ni review blog part three pula <3 Kepada yang nak join tu,pergi ke Review Blog !! ni okay ! :D (oh ya,tekan nama diorang di bawah gambar untuk ke blog mereka)
\Hanya Aku Cinta Kau Sorang/
Blog yang berwarna pink dan comel ! Hanya simple je cara dia edit,wow :) .Tuan milik blog ni pun comel ;) hehe.Korang nanti jangan lupa tau follow blog dia ni.Follow ! Follow ! Jom semua,terjah dia punya blog !
\Dream Milik Bella/
Kenapa nape tajuk dia "my ugly blog :')" Please dear,you're blog is not ugly lah :P ! haha :D Comel apa blog dia,kan korang semua? Hee~ Walaupun simple dengan layout blog dia,macam-macam cerita menarik tentang kisah harian dia ;) Follow tau korang~
\Mimi Suke Suki Duka/
Blog yang pink lagi lah :D Wah wah,comelnye dia edit.Hehe,tak rasa nak try usha ke blog ni? Jenguk-jenguk sekejap :) Kalau follow lagi bagus! Kan? Haa,apa lagi? Marilah sama-sama kita semua terjah dan follow ! >.<
Teruskan komen di Review Blog !! untuk menyertai acara review ni :) Thanks,jangan lupa.Cepat cepatlah komen tu! Tarikh akhir dia sehingga 13 September SAHAJA.
Blogger aye berkata...

thanks kamu :)
sayang kamu lebih laa ..hohoho

 
Blogger Nik Hasanah berkata...

@aye Same2 :)

 

Catat Ulasan




tekan ayat bawah ni untuk old/new post

OLDER POST | NEWER POST