Typing Cat

Disclaimer

Bonjour everybody. I'm Pusheen and i love food very much, blogging too <3

Entries About Tuto

Follow



thank you for all of your supports after all this year

Credits

Basecode : Aina Syaza
Template : Lintang A Pramesti
Owner : Nick
Others : C A T
Review Blog ;-Part One
Hye semua,jom kita mulakan acara Review Blog ini :) Jangan lupa untuk Follow mereka ya semua.(oh ya,tekan nama diorang di bawah gambar untuk ke blog mereka)

\Fara Hadzuan/
Blog yang sangat comel dengan warna yang gelap+terang.Blog yang simple sahaja,ada juga tutorial yang diberikan  :) Jangan lupa follow dia ya semua.Blog ini juga sangat ceria.Untuk membalas jasanya yang selama ini baik dengan saya,saya Review kan blog dia ini :D Owner dia pun comel tau.Follow jangan tak follow !
\Dean/
 Seorang yang gilakan Domo-kun :D Blog yang ceria dengan pelbagai post.Seorang lelaki xD .Haha #perlu ke cakap? =,= Err...Abaikan,Korang semua jangan lupa follow blog dia tau :) tengok tu followers dia,ramai gila ! So,korang pun jadilah salah satu followers dia okay?
 \Cik Nora/
Blog yang berwarna purple! Comelnya,agak-agaknya tuan empunya blog ni suka warna purple kot? Hehe,kalau blog dia comel,mesti pemiliknya pun comelkan? Blognya juga agak ringkas :D Mungkin orang baru? Dan mungkin dia meRENEW kan blog dia? Nak tahu ke? terjah la blog dia.Jangan lupa follow :)

Teruskan komen di Review Blog !! untuk menyertai acara review ni :) Thanks,jangan lupa.Cepat cepatlah komen tu! Tarikh akhir dia sehingga 13 September SAHAJA. 
Blogger dean berkata...

tq bebanyak ...

 
Blogger Nik Hasanah berkata...

@deanSame2 :)

 
Blogger FaraHadzuanツツツ berkata...

Thanks! :)

 
Blogger Nik Hasanah berkata...

@FaraHadzuanツツツ Welcome :D

 
Blogger sha-finaz berkata...

mcm mn nk buat rainbow sparkling cursor??

 
Blogger Nik Hasanah berkata...

@sha-finaz Saya akan buatkan tuto tu,nanti awak visitlah page tutorial saya okay? :)

 

Catat Ulasan




tekan ayat bawah ni untuk old/new post

OLDER POST | NEWER POST