Typing Cat

Disclaimer

Bonjour everybody. I'm Pusheen and i love food very much, blogging too <3

Entries About Tuto

Follow



thank you for all of your supports after all this year

Credits

Basecode : Aina Syaza
Template : Lintang A Pramesti
Owner : Nick
Others : C A T
Bau Ketiak Lelaki
Bau Ketiak Lelaki Mampu Menjadi Penawar Stres Wanita? Betul ke?
Macam-macam betullah artikel ni.Betul ke bau ketika 'si lelaki' mampu mengurangkan stress perempuan? Kita yang bau ketiak sendiri pun dah #masam inikan pulak nak bau ketiak lelaki? Rasanya kalau bau ketiak lelaki sama je,tapi kalau si lelaki dah mula berpeluh.Cuba korang bau ketiak dia,Pergh..Memang Power! la aku cakap.Sekali bau,memang boleh hilangkan stress,tapi,dengan cara #Pengsan la derr.

Hahaha,jujur saya cakap.Saya tak tahu adakah ini sekadar mitos or whatever tapi yang pasti,bab kata pepatah melayu "Belum Cuba,Belum Tahu" jadi,kepada sesiapa yang ingin 'mencuba nasib' tu,bolehla membuat ujian ke atas diri adik lelaki,bapa/ayah,abang,teman lelaki,suami ataupun Korang sendiri tu pun kalau anda lelaki.Haha.

Kalau lelaki tu nak testing betul ke tak,cuba korang gerak sana sini,biar peluh sikit.Kalau peluh banyak mahu pengsan si kaum Hawa ni.Lepas ada bau sikit,cuba korang buat adik/kakak/mak/isteri or siapa-siapa yang berasal dari kaum Hawa ni stress.Then,kasi dia bau sikit laa.Apa macam? Bertambah stress atau hilang stress? Hahah! Selamat berjaya derr! :P
Blogger Zahra ♥ berkata...

geli nye D:

 

Catat Ulasan




tekan ayat bawah ni untuk old/new post

OLDER POST | NEWER POST